Ilker Kaleli

Talentatul actor Ilker Kaleli: Ce ar trebui să știm despre el?

Celebrități

Actorul Ilker Kaleli s-a remarcat prin rolurile pe care le-a interpretat în seriale precum „Poyraz Karayel” și “Öğretmen” (Profesorul) și în filmul de lung metraj „Silsile” (Consecințe). O apariție spectaculoasă o are în serialul difuzat pe Netflix și BBC One în Marea Britanie, “The Serpent”. El joacă rolul unui turist, Vitali Hakim.

Anunțuri publicitare

Cariera lui Ilker Kaleli

İlker Kaleli s-a născut la Istanbul pe 11 Mai 1984. Mama lui este germano-turcă, iar tatăl său este cetățean turc.

După ce a absolvit Universitatea Kültür, Managementul Artelor din Istanbul s-a mutat la Londra 3 ani pentru a studia actorie clasică la Academy of Music and Dramatic Art.

Kaleli a început să joace în multe seriale TV, cum ar fi „Fiul”, „Kayıp Șehir” și „Poyraz Karayel”. În 2014 a jucat în filmul de lung metraj „Silsile” (Consecințe).

Anunțuri publicitare

Interpretarea sa în Poyraz Karayel i-a adus premiul „Golden Butterfly Best Actor”, alături de multe alte premii. În 2020 a jucat rolul lui Akif Erdem în serialul TV “Öğretmen” (Profesorul).

Ilker Kaleli în Öğretmen (Profesorul)
Ilker Kaleli în Öğretmen (Profesorul)/Sursa Twitter

Rolul lui Vitali Hakim din serialul TV, “The Serpent” difuzat de BBC One , Marea Britanie, a atras atenția prin interpretarea sa.

Anunțuri publicitare

Vorbește fluent engleza și vorbește până la 3 dialecte la un standard nativ. (RP, spaniolă, Orientul Mijlociu)

Talentatul actor Ilker Kaleli: Ce ar trebui să știm despre el? 2
Ilker Kaleli în “The Serpent”/Sursa ntv.com.tr

Este, de asemenea, un muzician extrem de talentat. Cântă la chitară, pian și tobe. A cântat și a jucat în mai multe episoade pentru Poyraz Karayel (disponibil pe YouTube), precum și pentru coloana sonoră de la seriale și filmul de lung metraj “Silsile” (Consecințe).

Anunțuri publicitare

Ilker este, de asemenea, instructor de scufundări libere și face scufundări de la vârsta de 10 ani.

citește și:

Nu are frați, iar părinții lui au divorțat când el avea 13 ani.

Anunțuri publicitare

Filmografie

Seriale TV

  • 2012 Son (Alper) – Rol secundar
  • 2012–2013 Kayıp Șehir (Irfan) – Rol principal
  • 2013 Kayıp Faik (Șașmaz) – Rol principal
  • 2015–2017 Poyraz Karayel (Ahmet Poyraz Karayel) – Rol principal
  • 2018 Dip (Sahir Kaan) – Rol principal
  • 2020 Öğretmen (Akif Erdem) – Rol principal
  • 2021 The Serpent (Vitali Hakim) – Rol secundar

Filme

  • 2014 Silsile (Cenk) – Rol principal

Premii

Anunțuri publicitare
  • 2015 Revista ELLE, Actorul Anului, serialul “Kayıp Șehir”
  • 2016 Pantene Golden Butterfly Awards, Cel mai bun actor, serialul “Poyraz Karayel”

Galerie Foto (Sursa Super Stars Bio)

Anunțuri publicitare

Sursa: imdb.com

poate te interesează

Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare

Talentatul actor Ilker Kaleli: Ce ar trebui să știm despre el? 3

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.