Çağlar Ertuğrul

Actorul turc Çağlar Ertuğrul, o carieră impresionantă

Celebrități

Çağlar Ertuğrul este unul dintre cei mai populari actori pe care îi întâlnim în comediile romantice turcești. Serialele și comediile romantice turcești sunt foarte apreciate, la fel actrițele și actorii din Turcia, iar Çağlar Ertuğrul este unul dintre cei mai buni.

Anunțuri publicitare

Probabil vi-l amintiți în rolul lui Kerem din „Afili Așk” (Dragostea stelară). În acest serial de succes, actorul a jucat rolul principal alături de Burcu Özberk, una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia. Cei doi au făcut un cuplu perfect în serial și a devenit cel mai bun debut din cariera actorului.

Rolul din acest serial i-a adus un prestigios premiu, Cel mai bun actor într-o comedie romantică la Golden Butterfly în 2020.

El a continuat să-și îmbunătățească abilitățile de actorie, având proiecte dintre cele mai diverse.

Cine este Çağlar Ertuğrul?

Çağlar Ertuğrul, care s-a născut la 5 noiembrie 1987, în districtul Karșıyaka din İzmir, și-a finalizat studiile primare și liceale în orașul său natal İzmir. Actorul, a absolvit liceul Bornova în 2005, după care a studiat cu succes la Universitatea Koç, cel mai prestigios institut de învățământ superior din Turcia.

Anunțuri publicitare

Acolo, actorul a studiat Departamentul de Inginerie Mecanică, absolvind în 2011. El a întâlnit pentru prima oară scena cu o piesă de teatru în timpul studiilor universitare. Astfel, a urcat pe scenă jucând în piesa „Romeolar ve Julietler” (Romeos și Julieta) la Universitatea Koç.

Anunțuri publicitare

Çağlar Ertuğrul a devenit cunoscut prin personajul pe care l-a interpretat în filmul „Dağ” (Muntele) realizat în 2012 în regia lui Alper Çağlar.

Actorul turc Çağlar Ertuğrul, o carieră impresionantă 4
Çağlar Ertuğrul în “Dağ”

După acest proiect, actorul a apărut în multe filme și seriale TV. Unul dintre aceste proiecte a fost “Bana Masal Anlatma”, scenariul și regia fiind semnate de Burak Aksak. El a jucat alături de Fatih Artman, Hande Doğandemir, Cengiz Bozkurt și Sadi Celil Cengiz.

Anunțuri publicitare

În același timp, tânărul actor și-a continuat cariera în teatru. După prima sa piesă “Romeos și Juliets”, a apărut în piesele de teatru “Kaos Teorileri” (Teoriile haosului), “Leș” (Carcasa) și “Yobaz” (Bigot).

citește și:

Pentru Çağlar Ertuğrul au urmat mai multe proiecte în film și teatru cum ar fi “Benim İçin Üzülme”, “Medcezir” (Reflux și maree), “Kurt Seyit ve Șura”, “Boynu Bükükler” și “Beyaz Karanfil” (Garoafa albă).

Anunțuri publicitare

În 2016, a apărut din nou în rolul Oğuz Çağlar din filmul “Dağ 2” (Muntele II), continuarea la “Dağ”, un rol destul de important în recunoașterea sa.

În cele din urmă, a jucat rolul Yağız Egemen în serialul TV Fazilet Hanım ve Kızları (Fiicele doamnei Fazilet), lansat în 2017.

Ultimul proiect de film la care a participat tânărul actor a fost filmul “Aecek Șașkıș” care a avut premiera în 2018.

Anunțuri publicitare

În prezent, Çağlar Ertuğrul apare la TV cu serialul de succes “Teșkilat” (Aka Ankara). Serialul prezintă povestea a 7 eroi de la Agenția Națională de Informații din Turcia. El joacă rolul Serdar Kılıçaslan, unul dintre cei mai talentați membri ai echipei.

Çağlar Ertuğrul în "Te;kilat"
Çağlar Ertuğrul în “Te;kilat”
Anunțuri publicitare

Viața personală

Actorul Çağlar Ertuğrul s-a despărțit de iubita sa Kayla Manukyan după 3 ani de relație, cu care a petrecut perioada de pandemie. Çağlar s-a dus la familia lui din İzmir.

Actorul turc Çağlar Ertuğrul, o carieră impresionantă 5
Çağlar Ertuğrul și Kayla Manukyan/Sursa doyouknowturkey.com

Celebrul actor urma să se căsătorească cu iubita sa, dar despărțirea a venit pe neașteptate, el mutându-se din casa în care locuia împreună cu prietena sa și plecând la familia sa în Izmir. După o vreme s-a întors la Istanbul pentru a închide casa pe care au deținut-o în comun.

Anunțuri publicitare

Filmografie

Filme de lung metraj

  • 2012 Dağ (Oğuz Çağlar)
  • 2015 Bana Masal Anlatma (Haşmet)
  • 2016 Dağ II (Oğuz Çağlar)
  • 2017 Biz Size Döneriz (Akin Yilmaz)
  • 2018 Ailecek Şaşkınız (Onay)
  • 2018 Yanımda Kal (Emir Kurt)
  • 2019 Kızım Gibi Kokuyorsun (İbrahim)

Seriale TV

  • 2012–2014 Benim İçin Üzülme (Sinan Avcıoğlu)
  • 2014 Beyaz Karanfil (Başar Korkmaz)
  • 2014 Boynu Bükükler (Galoş Ersen)-Rol principal
  • 2014 Kurt Seyit ve Şura (Yusuf)-Rol secundar
  • 2014 Medcezir (Inanç Pars)-Rol secundar
  • 2017–2018 Fazilet Hanım ve Kızları (Yağiz Egemen/Mehmet Yıldız)-Rol principal
  • 2019–2020 Afili Aşk (Kerem Yiğiter)-Rol principal
  • 2021 Teşkilat (Serdar Kılıçaslan)-Rol principal
Anunțuri publicitare

Piese de teatru

  • Romeolar ve Julietler
  • Yobaz
  • Kaos Teorileri
  • Leş

Premii câștigate

  • 2018 -Premiile pentru tineret din Turcia – Cel mai bun actor de serial TV
  • 2019 -Premiile pentru tineret din Turcia – Cel mai bun actor de serial TV
  • În 2019 – Premiile atribuite pentru conștientizarea și responsabilitatea socială a fericirii – Cel mai bun actor
  • 2020 – 8th Footed Newspaper Awards – Cel mai bun actor
  • 2020 – Premiile 46 Pantene Golden Butterfly – Cel mai bun actor de serial TV
Anunțuri publicitare

Sursa:doyouknowturkey.com

poate te interesează

Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare

Actorul turc Çağlar Ertuğrul, o carieră impresionantă 6

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.