Uraz Kaygılaroğlu-biografie

Actorul turc Uraz Kaygilaroğlu: carieră, viață privată

Celebrități

Actorul turc Uraz Kaygilaroğlu s-a remarcat cu rolurile Haluk Güney din serialul turcesc “Baba Candır” (2015-2016), respectiv Gediz Ișikli din “Sefirin Kızı” (Fiica ambasadorului, 2019-2021). A fost căsătorit 5 ani de zile cu actrița Melis Isiten, iar împreună au o fiică pe nume Ada.

Anunțuri publicitare

Cine este Uraz Kaygilaroglu?

Uraz Kaygılaroğlu s-a născut la Istanbul pe 30 iunie 1987. A absolvit Departamentul de Publicitate al Universității Bilgi din Istanbul și a început cariera în actorie în 2008.

Descoperirea sa a avut loc în 2011, cu un rol în serialul de comedie pentru adolescenți Pis Yedili prezentat de Show TV. Apoi s-a alăturat distribuției serialului de comedie Harem de la Fox, jucând personajul lui Feminen Ağa.

Anunțuri publicitare

În 2013, Uraz Kaygılaroğlu a apărut în serialul de la TRT 1, Old Story în rolul lui Ömer. În același timp, a prezentat concursul Tam Zamanı, iar în anul următor a prezentat un alt concurs, intitulat Takip, pe Kanal D.

Esra Kizildogan, Neslihan Atagül și Uraz Kaygilaroglu în Sefirin Kizi (2019)
Esra Kizildogan, Neslihan Atagül și Uraz Kaygilaroglu în Sefirin Kizi (2019)/Sursa Imdb

În 2014, a fost distribuit în drama de epocă de la TRT 1, Yedi Güzel Adam, bazată pe viața poetului Adil Erdem Bayazıt.

Anunțuri publicitare

Între 2015-2017, a jucat alături de Berna Koraltürk în serialul de comedie Baba Candır, în rolul lui Haluk Güney. Acest rol l-a făcut și mai cunoscut, fiind lăudat de critici pentru interpretarea rolurilor de dramă și comedie.

Ulterior, Uraz Kaygılaroğlu a prezentat concursul Tail pe TRT 1.

În 2017, a jucat în serialul Klavye Delikanlıları la Show TV. Este un serial scurt de comedie în care Uraz interpretează rolul unui tânăr, Volki, care se întoarce din Statele Unite în Turcia și decide să facă o echipă de experți digitali pentru a comite fraude online. Acest grup vizează numai oamenii bogați.

Ege’nin Hamsisi este o dramă romantică turcească în care Uraz Kaygılaroğlu a jucat rolul „Deniz”. Este un serial de televiziune fascinant, în care Deniz și Zeynep se iubesc. Cu toate acestea, este greu să te căsătorești din cauza valorilor tradiționale distincte și a disputelor dintre familii.

Anunțuri publicitare

Masum Degiliz este, de asemenea, un alt mini-serial al lui Uraz, unde interpretează rolul lui Mert. El a jucat alături de Damla Sönmez, Aras Aydin, Ushan Çakir și Sercan Badur. Povestea este despre trei prieteni de liceu. Dar, un eveniment neobișnuit la ceremonia de logodnă a lui Mert le-a transformat complet viața.

Ali Barkin, Uraz Kaygilaroglu și Kaan Yildirim în Klavye Delikanlilari (2017)
Ali Barkin, Uraz Kaygilaroglu și Kaan Yildirim în Klavye Delikanlilari (2017)/Sursa Imdb

Uraz Kaygılaroğlu a jucat simultan în Sefirin Kızı (Fiica Ambasadorului), în rolul Gediz Işıklı, și în ”Aynen Aynen”, un serial scurt de comedie.

Ultimul proiect al actorului este serialul turcesc “Ayak Ișleri” (2021), unde a apărut ca invitat.

Anunțuri publicitare

Filmografie

Seriale turcești

  • 2021 Ayak İşleri (2021) Invitat
  • 2019-2021 Sefirin Kızı – Gediz Ișikli
  • 2019 Aynen Aynen – Emir
  • Güldür Güldür Show – Invitat/Teatru
  • 2018 Ege’nin Hamsisi – Deniz Çınar
  • 2018 Masum Değiliz – Mert
  • 2017 Klavye Delikanlı’ları – Volkan (Kuzen Volki)
  • 2015-2016 Baba Candır – Haluk Güney
  • 2014 Yedi Güzel Adam – Adil Erdem Bayazıt
  • 2013 Eski Hikâye – Ömer
  • 2012 Harem – Feminen Ağa
  • 2011-2013 Pis Yedili – Canburger
  • 2009-2010 Es Es – Fethi
  • 2009 Canını Sevdiğiminin İstanbul’u – Ferhat
  • 2008 Milyonda Bir – Berke
Anunțuri publicitare

Filme

  • 2020 Eltilerin Savaşı
  • 2019 Karakomik Filmler (Ethem)
  • 2018 Çakallarla Dans 5 – Kuzen Volki (Sinan)
  • 2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun? – Selim
  • 2016 Bamsı Beyrek – Bamsı Beyrek
  • 2016 Dönerse Senindir – Kurt
  • 2009 Nerde Kalmıştık
  • 2009 Ejder Kapanı
  • 2009 Mezuniyet

Programe TV

  • Sıra Sende Türkiye
  • Kuyruk (2016)
  • Ve Kazanan (2015)
  • Takip (2014)
  • Tam Zamanı (2013)
  • Kamuflaj (2012)
Anunțuri publicitare

Dar Uraz Kaygılaroğlu nu a arătat întotdeauna așa. El a suferit o transformare impresionantă, reușind să slăbească de la 140 kg la 76 kg.

Galerie Foto (Sursa Instagram)

Uraz Kaygilaroglu s-a căsătorit cu Melis Isiten în 2014 și împreună au o fiică, Ada, pe care el o iubește enorm. După 5 ani de viață împreună, cei doi au divorțat în 2019, iar motivele divorțului nu sunt cunoscute.

Anunțuri publicitare

Sursa:digitalcruch.com

Anunțuri publicitare

poate te interesează

Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.