Hazar Erguclu

Hazar Ergüçlü: actrița din Turcia cu o carieră impresionantă

Celebrități

La 29 de ani, actrița turcă Hazar Ergüçlü are o carieră impresionantă. Ea este absolventă a secției de actorie de la Universitatea Halic, Istanbul. Ultimele proiecte ale frumoasei actrițe sunt rolurile din “Protectorul” și “Alev Alev” (Flăcările destinului).

Anunțuri publicitare

Hazar Ergüçlü s-a născut în Cipru la 1 Ianuarie 1992 și a absolvit liceul la Colegiul Yakin Dogu. În această perioadă, a studiat teatru pentru tineri în Nicosia.

Cariera actriței Hazar Ergüçlü

În 2010, a apărut pentru prima dată în fața camerelor în filmul numit „Golgeler ve Suretler”, în regia lui Dervis Zaim, interpretând rolul Ruhsar. În aceeași perioadă, Hazar Ergüçlü a fost acceptată la Universitatea Halic, Departamentul de Teatru.

citește și:

În 2011, a jucat rolul Simay Candan în serialul TV numit „Kuzey Guney”, care a fost regizat de Mehmet Ada Oztekin.

Anunțuri publicitare

În 2012, a fost pe marele ecran pentru a doua oară, în rolul Sena din filmul numit „Acliga Doymak”, care a fost produs și regizat de Zubeyir Sasmaz.

De asemenea, a jucat rolul principal Ayla alături de Beren Saat, Ugur Yucel și Ayca Bingol în filmul numit “Benim Dunyam”, regizat de Ugur Yucel în 2013.

Tot în 2013 a jucat rolul Eylul în serialul TV numit “Medcezir”, regizat de Ali Bilgin. Acest proiect a făcut-o celebră, jucând alături de Cagatay Ulusoy, Serenay Sarikaya, Taner Olmez, Baris Falay și Metin Akdulger.

Anunțuri publicitare

Au urmat apoi seriale TV cum ar fi: „Analar ve Anneler”, “Dar Elbise”, „Yuksek Sosyete” (Înalta Societate).

Hazar Ergüçlü: actrița din Turcia cu o carieră impresionantă 1
Hazar Ergüçlü și Engin Öztürk în „Yuksek Sosyete” (2016)/Sursa Instagram
Anunțuri publicitare

În 2017, a primit rolul principal Muzeyyen în filmul numit „Kar”, care a fost regizat de Emre Erdogdu. Pentru interpretarea acestui rol, a fost distinsă cu premiul „Turkan Soray” pentru cea mai tânără actriță și „Cea mai bună actriță” în 54 de zile ale concursului național și premiul „Cea mai bună actriță” la al 18-lea Festival de Film Turc din Frankfurt.

Hazar Ergüçlü: actrița din Turcia cu o carieră impresionantă 2
Hazar Ergüçlü și Cagatay Ulusoy în „Kar” (2017)/Sursa Instagram

A jucat apoi Seher în „Hayat Sirlari”, Melis în emisiunea TV pe Internet „Dudullu Postasi” și rolul principal în „Mahalle”.

Anunțuri publicitare

Un rol important din cariera ei este cel din serialul TV. “Protectorul” (2018-2020) difuzat pe Netflix, unde l-a avut ca partener pe Cagatay Ulusoy.

Hazar Ergüçlü: actrița din Turcia cu o carieră impresionantă 3
Hazar Ergüçlü și Cagatay Ulusoy în “Protectorul”/Sursa imdb.com
Anunțuri publicitare

De asemenea, în 2020 a obținut unul dintre rolurile principale în serialul TV, “Alev Alev” care a avut finalul de curând.

Hazar Ergüçlü: actrița din Turcia cu o carieră impresionantă 4
Hazar Ergüçlü și Berker Güven în “Alev Alev”
(2020-2021)/Sursa imdb.com
Anunțuri publicitare

Filmografie

Filme

  • 2010 Gölgeler ve Suretler (Ruhsar)
  • 2012 Açlığa Doymak (Sena)
  • 2013 Benim Dünyam (Ayla)
  • 2014 Balık
  • 2016 Dar Elbise
  • 2017 Mahalle
  • 2017 Kar (Müzzeyen)
  • 2018 Manyak
  • 2018 Ahlat Ağacı (Hatice Karasu)
  • 2018 Herşey Seninle Güzel
Anunțuri publicitare

Seriale TV

  • 2006 Rüya Gibi (ca Invitat)
  • 2011–2013 Kuzey Güney (Simay Canaş) – Rol secundar
  • 2013–2015 Medcezir (Eylül Buluter) – Rol principal
  • 2015 Analar ve Anneler (Kader Ayaz) – Rol principal
  • 2016 Yüksek Sosyete (Cansu Koran) – Rol principal
  • 2017–2018 Hayat Sırları (Seher Kuzgun) – Rol principal
  • 2018 Dudullu Postası (Melis) – Rol principal
  • 2018–2020 The Protector (Zeynep) – Rol principal
  • 2019 The Mallorca Files (Azra Bolat) – Rol secundar
  • 2020– Alev Alev (Çiçek) – Rol principal
Anunțuri publicitare

Galerie Foto (Sursa Instagram)

Anunțuri publicitare

Mama ei lucrează la un canal TV, iar tatăl este ziarist.

Sursa:imdb.com

poate te interesează

Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.