Seçkin Özdemir

Cariera lui Seçkin Özdemir: actorul din Baș Belası

Celebrități

Actorul Seçkin Özdemir este celebru pentru rolurile principale în serialele turcești precum “Bir Așk Hikâyesi”, “Acı Așk”, “Ateșböceği”, “Can Kırıkları”. Ultimul său proiect este “Baș Belasi” (2021), o comedie romantică, în care joacă alături de frumoasa actriță İrem Helvacıoğlu.

Anunțuri publicitare

Cariera lui Seçkin Özdemir

Seckin Ozdemir s-a născut pe 25 August 1981 în Istanbul,Turcia. Provine dintr-o familie simplă, el fiind al patrulea copil din familia sa. Tatăl său este din Sinop, iar mama este un turcoaică din Grecia.

Are 2 surori și 1 frate mai mare.

A absolvit Universitatea Kocaeli cu o diplomă în economie.

Anunțuri publicitare

Seckin Ozdemir și-a început cariera ca DJ. În timp ce mergea la universitate, a realizat un program de radio la Red FM, care este un canal de radio local din Kocaeli.

Seckin Ozdemir și Özge Özpirinçci în "Al Yazmalim"
Seckin Ozdemir și Özge Özpirinçci în “Al Yazmalim”(2011)/Sursa Imdb

De asemenea, el a realizat o emisiune radio interactivă la Istanbul My Radio timp de 5 luni în 2004. Tot în 2004, a început să realizeze un program de televiziune.

După ce a luat lecții de actorie la Mujdat Gezen Art Center, a participat la diverse reclame TV precum Akbank, Ulker, Binboa Vodka și Coca-Cola.

Anunțuri publicitare

Seckin Ozdemir a devenit popular cu rolul său în drama turcă Magnificent Century (Muhtesem Yuzyil). Primul rol principal l-a primit în anul 2011 în drama “Al Yazmalim” (Fata cu eșarfa roșie).

Au urmat apoi alte proiecte în care a avut rolul principal precum “Bir Așk Hikayesi”, “Günahkar”, “Racon Ailem İçin”, “Acı Așk”.

Seçkin Özdemir și Damla Sönmez în "Bir Așk Hikayesi"
Seçkin Özdemir și Damla Sönmez în “Bir Așk Hikayesi”/Sursa Imdb

Ultimul său proiect este Baș Belası (2021), o comedie romantică în care o are ca parteneră pe frumoasa actriță İrem Helvacıoğlu.

Anunțuri publicitare

Filmografie

Seriale TV

  • 2008 Yaban Gülü (Burak) – Rol secundar
  • 2011–2012 Al Yazmalım (İlyas Avcı) – Rol principal
  • 2012 Muhteșem Yüzyıl (Leo) – Rol secundar
  • 2013–2014 Bir Așk Hikayesi (Korkut Ali) – Rol principal
  • 2014 Günahkar (Ali Yusuf Tan) – Rol principal
  • 2015 Racon Ailem İçin (Adnan Korhan) – Rol principal
  • 2015–2016 Acı Așk (Bulut Ocak) – Rol principal
  • 2016–2017 Kiralık Așk (Pamir Marden) – Rol secundar
  • 2017 Ateșböceği (Barıș Buka) – Rol principal
  • 2018 Tehlikeli karım (Alper Boztepe) – Rol principal
  • 2018 Can Kırıkları (Aslan) – Rol principal
  • 2019 Sevgili Geçmiș (Sinan Malik) – Rol principal
  • 2020 Hizmetçiler Yiğit (Atahanlı) – Rol principal
  • 2020–2021 Kuruluș: Osman (Flatyos) -Rol secundar
  • 2021 Baș Belası (Șahin Kara) – Rol principal
Seçkin Özdemir în "Baș Belasi"
Seçkin Özdemir în “Baș Belasi”/Sursa imdb.com

Film

  • 2017 Bir Nefes Yeter (Yaman) – Rol principal
  • 2018 Bücür (Murat) – Rol principal
Anunțuri publicitare

Premii și nominalizări

Seckin Ozdemir a avut 2 nominalizări la Pantene Golden Butterfly Awards:

  • 2018 Pantene Golden Butterfly Awards- Cel mai bun actor de comedie romantică (Ateșböceği)
  • 2017 Pantene Golden Butterfly Awards- Cel mai bun actor de comedie romantică (Ateșböceği)

Viața privată

Referitor la viața privată, Seckin Ozdemir a avut 3 relații notabile: cu Demet Özdemir ( 2018 – 2020), Derya Sensoy (2014 – 2016) și Sila Cetindag (2012).

Demet Özdemir și Seckin Özdemir
Demet Özdemir și Seckin/Sursa https://m.famousfix.com
Anunțuri publicitare

Îi place să cânte, cântă la chitară și iubește călătoriile. Sportul preferat este înotul.

Sursa:en.wikipedia.org

poate te interesează

Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare

Cariera lui Seçkin Özdemir: actorul din Baș Belası 2

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.