Özge Gürel - biografie

Cariera actriței Özge Gürel: Ce ar trebui să știm?

Celebrități

Özge Gürel a devenit celebră cu rolul Zeynep din serialul de comedie romantică “Kiraz Mevsimi” (Sezonul cireșelor) jucând alături de Serkan Çayoğlu, serial difuzat în 2014-2015 la FOX TV. Ea a jucat și alături de Can Yaman în serialele Dolunay (Luna plină) și Bay Yanlıș (Domnul Greșit).

Anunțuri publicitare

Cariera lui Özge Gürel

De origine cercheză și turcă, Özge Gürel s-a născut la 5 februarie 1987 la Istanbul. Tatăl ei este de origine cercheză, iar mama ei se trage din imigranți turci din Salonic. A locuit în Silivri, pe țărmul Mării Marmara, nu departe de Istanbul, până a terminat liceul.

Gürel a început studiile în afaceri la Universitatea Beykent, dar a renunțat când a desoperit că pasiunea ei este actoria. A luat lecții de actorie, apoi lecții de management în actorie.

Anunțuri publicitare

Özge Gürel și-a început cariera în actorie în 2010 cu personajul „Zeynep” (rol principal) din “Kızım Nerede?”, jucând alături de actori precum Burak Hakki, Ece Uslu, Hüseyin Avni Danyal, Tolga Savaci, Yagmur Kasifoglu, Soydan Soydas .

Ozge Gurel în "Kızım Nerede?"
“Kızım Nerede?”

În 2014, a devenit actrița principală în comedia romantică Kiraz Mevsimi (Sezonul Cireșelor). Özge Gürel a găsit nu doar succesul, ci și dragostea adevărată, căci s-a îndrăgostit și a început o relație cu partenerul ei de serial, Serkan Çayoglu.

Anunțuri publicitare

În 2016, Özge Gürel a lansat videoclipul intitulat Affet, încă o dovadă a talentului său.

În 2016-2017, Kiraz Mevsimi a fost difuzat pe Canale 5, unul dintre cele mai faimoase canale de televiziune din Italia, și a devenit primul serial TV turcesc difuzat la televiziunea italiană.

Özge Gürel și Serkan Çayoglu în Kiraz Mevsimi (2014)
Özge Gürel și Serkan Çayoglu în Kiraz Mevsimi (2014)/Sursa Imdb

Datorită succesului pe care serialul l-a avut, Serkan Çayoğlu și Özge Gürel, principalii actori, au fost invitați în cadrul unui program în Italia.

Anunțuri publicitare

A jucat rolul principal în serialul TV Yıldızlar Șahidim în 2017 alături de Berk Cankat. În același an Özge Gürel a primit rolul principal Nazlı Pinar Aslan în drama romantică Dolunay (Luna plină) avându-l ca partener pe Can Yaman.

Can Yaman și Özge Gürel în Dolunay (Luna plină)
Can Yaman și Özge Gürel în Dolunay (Luna plină)/Sursa Imdb

În 2020, frumoasa actriță a primit rolul principal Ezgi în serialul de comedie romantică Bay Yanlıș (Mr. Wrong), jucând pentru a doua oară alături de Can Yaman. Serialul a fost produs de Gold Film, în regia lui Deniz Yorulmazer, iar scenariul a fost scris de Aslı Zengin și Banu Zengin Tak.

Anunțuri publicitare

Actrița, de asemenea, a jucat în filme precum Bizum Hoca (2014), Organik Aşk Hikayeleri (2017), İlk Öpücük (2017), Börü (2018), Annem (2019) și Kar Kırmızı (2020).

Filmografie

Filme

  • 2014 Bizum Hoca (Kardelen)
  • 2017 Organik Aşk Hikayeleri (Demet) – Rol principal
  • 2017 İlk Öpücük (Bahar) – Rol principal
  • 2018 Börü Gökçe Demir – Rol secundar
  • 2019 Annem Nazlı – Rol principal
  • 2020 Kar Kırmızı Tazegül – Rol principal

Seriale TV

  • 2010–2011 Kızım Nerede? (Zeynep Demiray) – Rol principal
  • 2011 Ve İnsan Aldandı (Derya) – Rol secundar
  • 2012 Huzur Sokağı (Melisa) – Invitat
  • 2014 Muhteşem Yüzyıl (Rana Hatun) – Invitat
  • 2014 Medcezir (Ada) – Invitat
  • 2014–2015 Kiraz Mevsimi (Öykü Acar Dinçer) – Rol principal
  • 2017 Yıldızlar Şahidim (Haziran) – Rol principal
  • 2017 Dolunay (Nazlı) – Rol principal
  • 2018 Börü (Gökçe Demir) – Invitat
  • 2018–2019 Muhteşem İkili (Nilüfer) – Rol principal
  • 2020 Bay Yanlış (Ezgi İnal) – Rol principal
Anunțuri publicitare

Galerie Foto (Sursa Instagram)

Özge Gürel are o frumoasă poveste de dragoste cu actorul turc Serkan Çayoğlu pe care l-a cunoscut în 2014 pe platoul de filmare al serialului Kiraz Mevsimi. De atunci, cei doi nu s-au mai despărțit.

Anunțuri publicitare

Sursa: en.wikipedia.org

poate te interesează

Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.