Baris Arduç

Actorul turc Barıș Arduç: biografie, filme, viața personală

Celebrități

Barıș Arduç este un actor turc originar din Elveția. După întâlnirea cu actrița de teatru Ayla Algan, a început actoria profesională. Succesul său a venit odată cu premiera lui Kiralık Așk.

Anunțuri publicitare

Cine este Baris Arduç?

Baris Arduç este un actor turc de televiziune și film. Arduç s-a născut în Elveția pe 9 octombrie 1987, tatăl său fiind Erol Arduç, iar mama sa, Gülay Arduç. Are doi frați, iar la vârsta de 8 ani, s-a mutat în Turcia împreună cu familia.

A absolvit liceul în 2005 și, ulterior, a câștigat o bursă pentru a se înscrie la Academia Sportivă Universitară Kayseri Erciyes. Familia viitoarei celebrități avea suficienți bani pentru a-i oferi băiatului o educație bună. La rândul său, băiatul a terminat școala cu note excelente și a început să se gândească la o profesie în care să poată obține un mare succes.

Baris Arduç a fost pasionat de sport și a decis să se dedice acestei sfere de activități. A intrat în Academia Sporturilor după școală. Din nefericire, viitorul actor nu a absolvit academia pentru că fusese demis după primul an de studii.

Anunțuri publicitare

Următorul pas în educația lui a fost intrarea la conservator. Fiind interesat de arte, putea obține lecții de abilități de actorie la conservator. A studiat mult limba engleză și acum o vorbește fluent. A făcut mult sport cum ar fi fotbal, înot și scufundări.

Prima dată când și-a încercat abilitățile pe o scenă a fost la un shooting după absolvirea conservatorului.

Baris Arduç a participat la cursuri de formare în actorie în 2007-2009 la Istanbul, și și-a încheiat educația teatrală la Teatrul de Familie Sadri. În 2009, a devenit actor profesionist după întâlnirea cu Ayla Algan. Baris Arduç a început să apară în emisiuni de televiziune în 2011.

Anunțuri publicitare

În 2014, el a câștigat primul său rol de film, cu un rol minor în “Sadece Sen”. La 19 iunie 2015, Arduç a primit un rol principal în serialul turcesc “Kiralik Aşk” (Prețul dragostei), unde a jucat alături de Elçin Sangu pe canalul turc Star TV.

Elçin Sangu și Baris Arduç în Kiralik Așk
Elçin Sangu și Baris Arduç în Kiralik Așk

Cei doi au câștigat premiul Golden Butterfly TV Award (2015), iar în 2016, Baris Arduç a câștigat cel de-al doilea premiu Golden Butterfly, pentru cel de-al doilea sezon în care a jucat.

Anunțuri publicitare

Filmele sale de succes sunt: Kuzgun / Între tine și rău (2019), Mutluluk Zamani  (2017) – Mert, Kiralik Ask / Pretul dragostei (2015) –  Ömer.

Filmografie

Filme

  • 2014 Sadece Sen (Emin)
  • 2014 Deliha (Cemil)
  • 2017 Mutluluk Zamanı (Mert Sönmez)

Seriale TV

  • 2011 Küçük Hanımefendi (Cenk)
  • 2011 Dinle Sevgili (Hakan)
  • 2011 Pis Yedili (Sinan) – Rol secundar
  • 2012 Benim İçin Üzülme (Ahmet Avcıoğlu) – Rol secundar
  • 2013–2014 Bugünün Saraylısı (Selim Bayraktar) – Rol secundar
  • 2015 Racon: Ailem İçin (Tekin Atan) – Rol secundar
  • 2015–2017 Kiralık Aşk (Ömer İplikçi) – Rol principal
  • 2019 Kuzgun (Kuzgun Cebeci) – Rol principal
  • 2020 Çukur (Arık Böke Erdenet) – Rol secundar
  • 2021 Kulüp (Fıstık İsmet) – Rol principal
  • 2021 Alparslan: Büyük Selçuklu (Alp Arslan) – Rol principal
Anunțuri publicitare
baris arduc2
Barış Arduç în Alparslan Büyük Selçuklu/Sursa imdb

Viața personală

Barış Arduç și Gupse Özay
Barış Arduç și Gupse Özay

Barış Arduç s-a căsătorit în 2020, după o relație de 5 ani, cu actrița Gupse Özay

Anunțuri publicitare

Pe instagram, celebrul actor are peste 6 mil. de urmăritori. El a devenit imaginea GoDaddy pentru Turcia şi țările arabe. 

Anunțuri publicitare

Sursa:imdb.com/

poate te interesează

Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.