Irem Helvacıoğlu

Cariera actriței İrem Helvacıoğlu: ce trebuie să știm?

Celebrități

Irem Helvacıoğlu a apărut prima dată la TV în serialul Sen Anlat Karadeniz, jucând rolul principal alături de actorul Ulaş Tuna Astepe. Serialul a fost un real succes, cei doi câștigând Premiul Fluturele de Aur pentru cel mai bun cuplu TV. Ultimul proiect al frumoasei actrițe este rolul principal în Baș Belasi alături de Seçkin Özdemir. Ea joacă rolul unui psiholog criminalist.

Anunțuri publicitare

Cariera lui İrem Helvacıoğlu

Irem Helvacıoğlu s-a născut la 2 februarie 1990 în Germania și a trăit în Germania mulți ani. Familia ei este originară din Ankara. Ea are o soră.

A urmat lecții de actorie la Centrul de Artă Müjdat Gezen și a avut primul rol pe scenă la vârsta de 11 ani.

În 2014, a avut prima experiență cinematografică cu un rol în filmul “Așkın Dili”.

Ilhan Sen și Irem Helvacioglu în Seni Çok Bekledim
Ilhan Sen și Irem Helvacioglu în Seni Çok Bekledim/Sursa Imdb

A debutat la televizor cu un rol secundar în serialul TV Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, iar ulterior a fost distribuită în seriale populare precum Muhteșem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu și Güneșin Kızları.

Anunțuri publicitare

Între timp și-a continuat cariera în cinematografie cu roluri principale în Organik Așk Hikâyeleri, Babası și Kızım ve Ben. Filmul Organik Așk Hikâyeleri a câștigat premiul pentru cea mai bună distribuție la Festivalul Internațional de Film ReelHeART.

citește și:

În 2016, a interpretat personajul lui Pelin Su în serialul Nr. 309, jucând alături de actori precum Furkan Palali, Demet Ozdemir și Cihan Ercan.

Anunțuri publicitare

A apărut la TV cu primul său rol principal în serialul Sen Anlat Karadeniz, un serial de succes pentru care a câștigat Premiul Fluturele de Aur pentru cel mai bun cuplu TV împreună cu Ulaș Tuna Astepe.

Ulaş Tuna Astepe și   Irem Helvacioglu în Sen Anlat Karadeniz
Ulaş Tuna Astepe și Irem Helvacioglu în Sen Anlat Karadeniz /Sursa Instagram

În 2020, a fost distribuită ca personaj principal în serialul Seni Çok Bekledim și a interpretat personajul lui Ayliz. Serialul Seni Cok Bekledim n-a avut succesul așteptat, iar difuzarea a fost de scurtă durată.

Anunțuri publicitare

În 2021, Irem a primit să joace rolul principal în Baș Belasi, o comedie romantică polițistă. Ea îl are ca partener pe celebrul actor Seckin Ozdemir și joacă rolul psihologului criminalist Dr. Ipek Gümüșçü.

Irem Helvacioglu și S
Irem Helvacioglu și Seçkin Özdemir în Baș Belasi (Pacostea)/Sursa Imdb

Filmografie

Filme

  • 2014 Gemma Bovery (Fata)- Rol secundar
  • 2016 Organik Aşk Hikâyeleri (Özge) – Rol principal
  • 2017 Părintele (Aslı) – Rol principal
  • 2018 Kızım ve Ben (Serap) – Rol principal
  • 2020 Eflâtun (Eflâtun) – Rol principal
Anunțuri publicitare

Seriale TV

  • 2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Narin) – Rol secundar
  • 2012 Magnificent Century (Nurbahar Hatun-Clara) – Rol secundar
  • 2013–2014 Kurtlar Vadisi Ambush (Esra Türkmen) – Rol secundar
  • 2015 Güneşin Kızları (Tuğçe) – Rol secundar
  • 2016–2017 Nr. 309 (Pelinsu Yalın) – Rol secundar
  • 2018–2019 Sen Anlat Karadeniz (Nefes Zorlu Kaleli) – Rol principal
  • 2021 Seni Çok Bekledim (Ayliz Göksu) – Rol principal
  • 2021 Baş Belası (İpek Gümüșçü) – Rol principal
Anunțuri publicitare

Galerie Foto (Sursa Instagram)

Hobby-uri: pictură, volei, dans popular, explorare, taekwondo (arte marțiale) și cursuri de teatru.

Anunțuri publicitare

Sursa: en.wikipedia.org

poate te interesează

Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare
Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.